dilluns, 1 de setembre del 2008

Inici Formació Ocupacional

Sempre he cregut en els valors de la formació i l'educació com a fonamentals.

Probablement és l'aproximació més tangible al concepte 'democràcia'.

Avui 16 persones han iniciat el curs de Formació Ocupacional de Soldadura d'estructures lleugeres al Taller del Metall. Cada inici de curs suposa, per les persones que hi treballem, viure un conjunt de sensacions molt enriquidores.

Escoltar els motius diversos que porten a aquestes 16 persones, responsables de les seves famílies en la majoria dels casos, a dedicar uns mesos a la seva formació per aconseguir un treball digne/millor, és sentir una lliçó magistral de què és la vida.

De moment tenim ja 4 adjudicacions de cursos de FO pels anys 2008/09, i esperem ampliar-ho amb la sol·licitud que acabem d'entregar.

Estem en un període molt important, en el que començarem el traspàs al nou Taller del Metall. Estem en converses amb el Centre Metal·lúrgic per orientar-ho el més professionalment possible i optimitzar al màxim els recursos. És la nostra obligació com Administració.

Per tant, és bona notícia que tinguem tant bona resposta, i treballarem perquè tots aquests i aquestes alumnes acabin el curs i s'insereixin al sector metal·lúrgic amb totes les garanties d'un lloc de treball satisfactori.

Molta energia i sort a tots els que ho fan possible: tècniques, administratives, formadors i alumnes. Els polítics hem de vetllar per la millora contínua.