dimarts, 21 d’octubre del 2008

Borsa de Treball

La Borsa de treball municipal és un baròmetre prou fiable de la situació econòmica que atravessem.

Com ja he apuntat en altres ocasions, estem en un període d'escassetat d'ofertes de treballs i d'un índex de desocupació en constant creixement.

Analitzant-ho amb responsables del Servei d'Ocupació de Catalunya sóm conscients que cal optimitzar més que mai els recursos que disposem a l'Administració Local.

Això no vol dir que haguem de posar més insertors/es laborals a la nostra Borsa de Treball, ja que no hi ha cap problema per respondre eficientment a les poquíssimes ofertes que entren a tot el territori.

Cal fer un esforç per dinamitzar les empreses de Castellar, per aquest motiu s'esta el·laborant un pla de dinamització de l'ASEMCA, associació que vetlla per la promoció de les empreses de la nostra vila.

El proper divendres 31 el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica es reunirà a casa nostra. Sobre la taula hi haurà totes les eines que des del SOC cofinançaran amb cada un dels municipis del territori. 

És una boníssima ocasió per unir els esforços i seguir treballant en xarxa pel bé de tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca.