dijous, 23 d’octubre del 2008

Prejudicis. Madrid


Avui he assitit a una interessant i productiva Jornada sobre Formació Contínua a Madrid, que em servirà per dissenyar l'estratègia de la Formació Continua Bonificada tant pel Gremi com per col·laborar amb l'ASEMCA i les empreses de Castellar.

Un dels ponents, amb els que hi ha sintonia professional i política, era el Robert Ramos, Cap de la Unitat de Demanda del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Quan ja estavem al torn d'intervencions dels assistents, el representant d'una associació d'empresaris castís ha fet el següent comentari dirigint-se al representant de l'Administració catalana: "vosotros mucho decir que es necesario compartir con todo el Estado los modelos de Formación, mucho defender que a un operario técnico catalán le reconozan su formación en Andalucia... pero no dejáis que un operario técnico andaluz trabaje en Catalunya..."

Davant la reprovació majoritària dels assistents, no ha dubtat en afegir: "que habláis en catalán a todo el mundo, hasta por las calles..."

Sí senyor, el fem servir al carrer, i a casa, i a la feina, amb la família, amb els amics, amb els coneguts i amb els saludats, amb tothom.

El president de la taula ha recriminat al personatge pel comentari desafortunat, fals  improcedent.

Però sí, la Brunete Mediática aconsegueix difondre aquest missatge.

No és la majoria, però suficients per buscar conflictes.