dimarts, 7 d’octubre del 2008

Territori Vallès Occidental

A finals de mes, Castellar acollirà l'executiva del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, de la que tinc l'honor de formar part en qualitat de Regidor de l'àrea.

El COPEVO recull la tradició d'entesa entre Administració, Sindicats i Patronal en matèria de desenvolupament local, promoció econòmica i ocupació. És un referent de magnífica feina i de bones voluntats pel bé comú.

Aquesta unió de forces està reconeguda pel propi Servei d'Ocupació de Catalunya, que ens ha donat reconeixement i ha dotat de recursos la tasca ben feta. 

Un punt que valoro molt positivament, i no és un comentari naïf, és el fet de deixar-nos de colors polítics quan es gestionen els recursos. Així, tot i que el pes polític hegemònic al Vallès Occidental és clarament socialista, l'administració dels recursos segueix pautes exclusivament tècniques amb indicadors objectius.

Per tot això, prèn un significat especial poder fer d'amfitrions, amb l'Alcalde al capdavant, d'una iniciativa inequívoca de política al servei del territori.