dimecres, 18 de febrer del 2009

Inici Curs d'Auxiliar d'Infermeria en geriatria


Comença un nou curs d’auxiliar d’infermeria en geriatria per a persones en situació d’atur

Un total de 24 persones han començat aquesta setmana un curs d’auxiliar de geriatria organitzat pel Departament de Promoció Econòmica i Ocupació (DPEiO) a través d’una subvenció del Pacte per l’Ocupació del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

El curs, que es fa en horari de matí, de 9 a 14 hores, finalitzarà el mes de juliol, i consta d’una part teòrica, que s’impartirà a l’edifici de Cal Botafoc, i d’una part pràctica. En aquest sentit, i com a novetat, les pràctiques a diferents residències s’intercalaran amb les sessions teòriques, de manera que, a partir d’aproximadament el mes d’abril, els alumnes faran tres dies a la setmana de classes teòriques i dos dies de classes pràctiques. Des del DPEiO, a més, s’està valorant la possibilitat que les pràctiques puguin portar-se a terme també a domicilis particulars.

El curs d’auxiliar de geriatria ha tingut enguany un total de 115 sol·licituds. Després d’una sessió d’informació en què es va explicar el temari i l’horari del curs, les sol·licituds van quedar en 75, tot i que al final seran 24 les persones que podran portar-lo a terme, ja que inicialment les places previstes eren una quinzena. Cal assenyalar, a més, que a l’hora de seleccionar els participants definitius al curs, s’han prioritzat aquells inscrits que es trobaven en situació d’atur.

Font: www.castellarvalles.cat