dijous, 21 de maig del 2009

Comunicat sobre les obres de construcció del CEIP El Sol i La Lluna

Davant la caiguda d’un mur de contenció que ha paralitzat les obres de construcció del CEIP El Sol i la Lluna, l’Ajuntament de Castellar del Vallès informa que:

1. Les obres de construcció del CEIP El Sol i la Lluna no són responsabilitat de l’Ajuntament, sinó del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’empresa pública Gestió d’Infrastructures (GISA) les va adjudicar a Construccions Baldó S.A.

2. L’Ajuntament està fent totes les gestions possibles amb les administracions i empreses implicades per tal de facilitar la continuïtat de les obres.

3. L’Ajuntament dedica tots els seus esforços a buscar els recursos necessaris i a accelerar els tràmits perquè les obres es reprenguin al més aviat possible.

4. Malgrat la situació econòmica de les arques municipals, l’Ajuntament està disposat a renunciar a altres inversions per tal de prioritzar la reparació del mur.

5. L’Ajuntament treballa amb un únic horitzó possible: que l’escola estigui enllestida pel curs 2010-11.

6. Cal fer front comú entre tots plegats (comunitat educativa i partits polítics), perquè així és com s’aconseguirà una solució.