divendres, 2 d’octubre del 2009

Visita Ministre Corbacho al Vapor Molins

Ahir vam tenir la sort de dinar i passar unes hores amb el Ministre Corbacho arrel del bon ritme de les obres del Vapor Molins a Sabadell.

A aquesta trobada hi estava convidat com a Regidor de Promoció Econòmica de Castellar i com a responsable que aquest magnífic Centre de Formació Professional tingui un bon taller dedicat a la Indústria Gràfica. L'amic Marc Cornet em posa el perfil de Regidor a El Punt i la Bàrbara Padilla parla del paper de la Fundació d'ndústries gràfiques en el seu article de l'Avui Sabadell.

L'aposta sabadellenca per la Formació és un fet i ve de molt lluny. Ara que tothom veu la necessitat de reforçar les estructures professionalitzadores, Sabadell és un referent de les tasques ben fetes.

Afortundament, Castellar tindrà d'aquí uns mesos, i gràcies al Pla Avanza, una estructura formativa de primer nivell, innovadora i efectiva.

Enhorabona als responsables que el Molins sigui un èxit, l'Alcalde Bustos i la Regidora Capdevila al capdavant, i el Toni Aranda com a responsable tècnic màxim.