divendres, 25 de desembre del 2009

2000


La dècada dels 2000 l'iniciava amb 21 anys.

Estudiant 4t de Psicologia a la UAB, ja havia decidit que em dedicaria a l'àmbit educatiu. Així, el Pràcticum, juntament amb l'amic Jaume (que demà fa anys), l'encarava a l'Optimització Prosocial en grups escolars.

Tutoritzats pel Dr. Robert Roche vam portar un grup de 10 alumnes amb risc d'exclusió social, i amb conductes agressives a l'IES Joan Oliver de Sabadell. Experiència brutal.

Al Març marxavem cap els Carnavals de Tenerife, de viatge de final de carrera. Dormir entre 2 i 3 hores de mitjana durant una setmana ens va fer optimitzar el temps i el desenfre al màxim.

Per aquella època també havia fet la inscripció per marxar d'Erasmus a Alemanya el 2001, i després de posar-me les piles amb l'idioma, em van donar la bona nova i la beca per marxar l'any següent.

Lectura destacada: Vaig descobrir el David Trueba i van caure el Abierto toda la noche i 4 amigos.

Banda Sonora Vital: recordo l'Honestidad Brutal a Tenerife i algunes perles del Bunbury. Tot i que per aquella època escoltava molt més Cohen, Bowie, Kitsch, The Smiths, Quimi Portet, The Cure, Tiamat, Theatre of Tragedy, Joy Division, Sisters of Mercy...


Ràdio: l'Ignomínia Supina a Ràdio Castellar, els inicis de RAC1 (sobretot el Cafè Baviera i Problemes domèstics, amb els grans Òscar Andreu i Òscar Dalmau, liderats pel Manel Fuentes, que no m'agrada gens)

Cine: recordo veure amb poc marge de temps Los idiotas i Dancer in the Dark del Lars von Trier.