dimarts, 16 de febrer del 2010

Crítiques constructives

 Tinc la sort o la desgràcia de ser lleugerament autocrític i entenc algunes de les lectures que l'oposició ha fet de la forma i el fons de les propostes que en nom de l'equip de govern vam presentar a l'últim Ple.

És per això, i per posar al lloc que toca la molt bona gestió dels tècnics/ques i professionals de la regidoria que tinc la responsabilitat de dirigir, que el mes que ve portaré a Ple un punt informatiu de totes i cadascuna de les accions desenvolupades per lluitar de la millor manera contra aquesta situació preocupant que ens afecta.

S'han fet, es fan i es faran moltíssimes accions de Promoció Econòmica, i no entraré a comparar-ho amb altres períodes per 2 motius: a) perquè desgraciadament ens trobem en un període econòmic duríssim b) tinc en gran consideració els polítics que em va precedir.

Això suposarà, evidentment, parar més les oïdes a les propostes que s'han fet arribar des de l'oposició i de les crítiques més o menys constructives que s'hi destil·len.

No coincideixo, en cap cas, en el to demagògic d'algunes crítiques abocades per part de blocaires amb pseudònims, o representants de grups que havien estat seriosos, i que lamentablement ja no tenen representació al consistori, amb la llibertat que dona no tenir cap tipus de responsabilitat política.

De totes maneres, seré el primer que defensi el dret a dir-ho. I promouré el debat de les idees que calgui.