diumenge, 27 de juny del 2010

El Mirador: comença el compte enrere



Divendres estarem d'inauguració. Castellar comptarà amb un espai ple de possibilitats per formar la ciutadania en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, amb tota l'extensió que això significa.

Un Centre de Coneixement a disposició de tots els convilatans/es, les entitats, els/les comerciants, les empreses, els membres de la comunitat educativa, a les persones grans... Un projecte transversal de totes totes.

Han estat tres anys de treball de moltíssima gent implicada, tècnics/ques de la casa, responsables d'altres administracions i feina dels polítics/ques.

Divendres es donarà doncs el tret de sortida formal d'un projecte que permetrà adaptar-se a moltes de les necessitats formatives de la ciutadania, i un lloc que donarà suport a l'emprenedoria tecnològica.

Un lloc en el que les persones que ja fa temps que ens han donat suport en la idea, les que creuen que aquest edifici no hauria d'existir a la Plaça Major, les que preferien que fos íntegrament un espai cultural, i les que encara no coneixen les seves possibilitats, hi trobaran un catàleg de serveis que esperem que sigui el més òptim possible.

Es tracta d'un projecte ambiciós i viu. Pensat per a tothom.