dilluns, 5 de juliol del 2010

38 persones treballaran a l’Ajuntament durant els propers sis mesos gràcies als Plans Extraordinaris d’Ocupació Locals


La feina intensa dels últims mesos per part del gran equip tècnic de la casa, ha permès iniciar els Plans Extraordinaris d'Ocupació Local amb les màximes garanties d'èxit.
Enhorabona a totes les persones que han participat des de la gestació al part del Projecte.
Divendres vam poder compartir el primer dia de formació a les persones que seran contractades i tinc la sensació que serà un encert.

Notícia a www.castellarvalles.cat Les tasques tindran a veure amb l’impuls de les TIC, la rehabilitació d’equipaments municipals i l’eficiència energètica i energies renovables

Un total de 38 persones treballaran durant els propers sis mesos a l’Ajuntament de Castellar gràcies als Plans Extraordinaris d’Ocupació Local finançats per Generalitat de Catalunya. Les persones seleccionades realitzaran tasques relacionades amb tres projectes concrets: 13 persones faran treballs d’impuls de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), mentre que 16 persones es dedicaran a la rehabilitació d’equipaments municipals i 9 persones treballaran en feines sobre eficiència energètica i energies renovables.

El Servei d’Ocupació de Catalunya atorgarà a l’Ajuntament de la vila una subvenció total de 283.997 euros, que es concretaran, respectivament, en 90.337,63 euros, 111.928,32 euros i 62.059,68 euros per a cada projecte. A més, es destinarà un import de 18.772 euros a les diferents accions formatives dels treballadors.

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, es van reunir el passat divendres amb les 38 persones seleccionades, en un acte que es va realitzar a Cal Botafoc i que va servir per explicar-los de forma genèrica quines seran les seves feines durant els propers mesos.