dimecres, 1 de setembre de 2010

Tot torna a començar - Mishima

Doncs jo votaria aquesta. I de llarg. I n'hi falten de molt bons a la llista.

He posat en negreta la part que em sembla magistral. Escolteu-la ( llegiu-la al mateix temps). Feu-vos aquest favor.Quan d'un cel blau del nord somriguin núvols blancs i bufi el vent i els teus pulmons s'inflin com veles i el sol t'escupi raigs al front.
Quan els pit-rojos i les caderneres, els gaigs, les garces i els mussols refilin a l'uníson una melodia que tens al cap potser comenci a sospitar.
I tothom sap que la sospita és la primera forma de fe que existeix.
Quan recuperis tots els fragments d'aquest naufragi que és la memòria, d'aquests parracs ja no en direm corbates, d'aquesta espelma ja no en direm llum.
Quan de la fosca nit salvatge l'udol dels llops convocant la lluna recorri en calfreds els petits cossos dels vostres fills és que tot torna a començar.
Potser tu mai has tingut un amic imaginari. Potser tu mai has demanat res al teu àngel de la guarda. Potser tu mai t'has sentit fill d'un pare desconegut.

I si us ha agradat, vídeo al canto.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejeje, llegia ràpid i la frase del final m'ha semblat "i si us ha agradat us la canto" i veient que hi havia incrustat un video ja et pots imaginar què esperava. Ho dubtava molt però ha estat una distorsió de la realitat divertida, jejeje, genial la cançó, la lletra i el video homenatge al dreyer.

JaumeBT

Xavi Bella ha dit...

És una bona canço aquesta, de les millors de Mishima. Sempre ve de gust escoltar-la.

Salut!

Joan ha dit...

Sr. Jaume, Sóc més de ballar que de cantar :-)

Sr.Xavi, veig que a part d'escriure un bloc magnífic, tens l'oïda ben entrenada.

Salut companys!