dissabte, 23 d’octubre del 2010

Castellar participa al Barcelona Meeting Point presentant l’oferta de sòl industrial del municipi

Clica aquí per poder escoltar l'àudio 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, ha visitat avui el Barcelona Meeting Point, una de les majors trobades del sector immobiliari a nivell europeu en què la vila presenta la seva oferta de sòl industrial.

Segons ha explicat Creus, el que s’hi pot trobar “és l’oferta de sòl industrial dels tres polígons de Castellar, el Pla de la Bruguera, Can Carner i Can Bages, per tal de mostrar les potencialitats del territori a empresaris i inversors”. Tal i com ha assenyalat el regidor, l’oferta castellarenca s’ha presentat “en un pack conjunt que la Federació de Municipis de Catalunya ha presentat al saló immobiliari”.

La presentació de l’oferta de sòl industrial castellarenc al Barcelona Meeting Point suposa la continuació de l’experiència que ja es va dur a terme al mes de maig a Madrid, quan es va presentar aquesta mateixa oferta en una trobada amb representants del sector econòmic, amb l’objectiu d’atraure nous inversors i empresaris que vulguin desenvolupar la seva activitat a la vila.

Castellar del Vallès disposa en l’actualitat de 1.634.900 m2 de sòl industrial distribuïts en tres polígons: el Pla de la Bruguera (839.600 m2), Can Carner (298.000 m2) i Can Bages (497.300 m2).

El Barcelona Meeting Point se celebra al palau número 8 del recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona i es podrà visitar fins el 24 d’octubre.



Font: www.castellarvalles.cat