dijous, 14 d’octubre del 2010

Escola Algueró, Inauguració Curs 2010/11

Avui el Conseller Maragall inaugura el Curs 2010/11 de la nostra Escola, juntament amb l'Alcalde de Sant Just, i d'altres autoritats del món municipal (la diputada Montse Capdevila, regidors de Castellar, de Sant Just...), representants del món empresarial (el Sr. Bernat Gómez, President del Gremi d'Indústries Gràfiques i la Junta) i del Departament d'Educació (el Sr.Josep Francí, Director General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, la Sra.Olga Adroher, directora dels SSTT d'Educació...)

És una Jornada pensada sobretot pels i les alumnes, pel Claustre docent, per totes les persones que hi treballem dia a dia, amb l'objectiu de mostrar el reconeixement i agraïment a tots els proveïdors, empreses agremiades i administracions, que fan possible que cada any es formin més de 3000 alumnes al sector gràfic a la nostra Escola.

Gràcies a això, coordinem el treball en xarxa de tots els centres de FP amb especialitats de la indústria gràfica del nostre país (amb la nova incorporació d'El Mirador, que inicia els nous cursos el proper dilluns), i entre d'altres moltes funcions, realitzem la formació de formadors de tot l'Estat espanyol.

I a les 3, avió cap a Munic. A la convenció europea dels Centres Autoritzats de Formació Apple. A copsar com s'integren noves eines (iPads, iPhones...) a la formació del sector.

Serà un dia intens i esperem que productiu al màxim.