dijous, 2 de desembre del 2010

99 empreses assisteixen al Centre de Serveis a la jornada de contactes comercials “Negocia’t”

Un total de 99 empreses han participat aquest matí d’una jornada de contactes comercials organitzada per l’Ajuntament de Castellar del Vallès i l’empresa Negocia-t. La cita tenia per objectiu fomentar, incentivar i organitzar les relacions interempresarials per tal que les empreses puguin trobar clients, proveïdors o prescriptors de qualitat.

Durant la presentació de la jornada, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Creus, ha explicat que esdeveniments com aquest serveixen perquè “les empreses puguin comunicar els serveis que ofereixen i puguin conjugar necessitats amb altres empreses”. Creus ha destacat la importància que “en temps de dificultats econòmiques, les empreses puguin explicar quins són els seus negocis i que es visualitzi el que estan fent”.

Per la seva banda, el gerent de Negocia-t, Toni Trabalón, ha remarcat que l’objectiu és que“les empreses es coneguin, creïn empaties i estableixin relacions que afavoreixin l’èxit del negoci”. Negocia’t és una empresa de networking de constitució recent que ofereix a través d’Internet una plataforma de trobada entre empreses i que també organitza esdeveniments que afavoreixin les relacions entre empresaris.

La jornada ha continuat amb la ponència “Comunicació Eficaç”, que ha anat a càrrec del Gerent Program Access Jordi Salat. Durant el transcurs del matí, a més, les empreses participants han dut a terme dinàmiques i entrevistes per establir contacte entre elles. Val a dir que una tercera part de les empreses assistents eren de Castellar, mentre que la resta procedien de municipis de la rodalia.

La jornada sobre networking organitzada avui s’emmarca dins el Pla de Formació 2010 confeccionat per la Regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració de les associacions de comerç i empresaris de la vila, ACC i ASEMCA. 

Font: L'Actual www.lactual.cat /www.castellarvalles.cat