dimarts, 1 de febrer del 2011

Fer una pàgina web en dues hores

L’empresa Edertone Advanced Solutions, SL ha organitzat, en col·laboració amb El Mirador Centre de Coneixement, un curs gratuït que ofereix la possibilitat d’aprendre a fer una pàgina web només en dues hores. La iniciativa va adreçada a professionals, empresaris, comerciants, professors de centres d’educació primària i secundària i, en definitiva, a persones interessades a aprendre a fer la seva pròpia pàgina web.

Fent servir un software elaborat amb eines d'Adobe especialitzat en edició de pàgines web Html, que rep el nom de Webexpress, els alumnes d’aquest curs aprendran els fonaments bàsics de la World Wide Web i a fer la seva pròpia pàgina web.

Les classes constaran de dues parts: una de teòrica, en què s’explicarà que és una pàgina web i es donaran nocions bàsiques sobre llenguatge html, hostings, dominis, fòrums, wikis, blocs, xarxes socials, intranets i extranets i posicionament web. A continuació s’iniciarà una sessió pràctica que consistirà a crear una pàgina web.

El curs es podrà fer en un sol dia, els dimarts, 15 de febrer, 15 de març, 26 d’abril, 17 de maig o 14 de juny, de 19.00 a 21.00 hores, a l’aula de PC’s 2 d’El Mirador. Les persones interessades poden inscriure’s a la recepció de l’Espai Sales d’El Mirador, de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. L’únic requeriment és disposar de coneixements bàsics d’informàtica i Internet.

Edertone Adavanced Solutions és una empresa dedicada al sector de l’enginyeria informàtica que disposa des del passat mes de novembre d’un dels despatxos arrendats a nous emprenedors i empreses de suport al teixit empresarial que hi ha disponibles a El Mirador.