dimarts, 1 de febrer del 2011

Ja es pot votar pel quadre que ha de presidir el SAC d'El Mirador

Des d'avui ja es pot votar per un dels quadres que ha de presidir una de les parets del Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) d'El Mirador. S'han presentat quatre obres: Digitalcast 1 de  Mandy Lange, Minimiradors de Daniel Ras, Digitalcast 2 de Victor Escalante i Empremta de Carmen Fernández. Les dues obres guanyadores seran exposades al vestíbul d’El Mirador en format gran (95 x 67 cm).

Les votacions es poden fer a través d'aquest enllaç o bé al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador). Hi ha tres punts per repartir entre les obres que més agradin i s'ha de marcar la casella corresponent als punts que es vulgui assignar a cada obra. 

Les votacions es faran durant la durada de l’exposició, del 31 de gener al 26 de febrer. El vot popular es sumarà al del jurat composat per 6 persones per determinar les dues obres guanyadores, que es penjaran al vestíbul d’El Mirador en tamany 95x67 cm. La decisió del jurat es comunicarà el 27 de febrer. El veredicte s’emetrà el dilluns dia 28 de febrer i les obres guanyadores es penjaran el dilluns 7 de març a les 19 hores.


PER A VOTAR