diumenge, 10 de maig del 2015

Som de Castellar. Projecte de present i futur.




La política municipal és la proximitat i ahir en vam tenir una altra mostra.

En un moment de certa desafecció política, de convulsió a tots nivells, centenars de persones vam emplenar fins dalt la presentació de la candidatura de "Som de Castellar-PSC/CP".

Des de l'emotiu 'speech' inicial de la Maria Antònia, la nostra referent d'Educació, el clima ja rutllava. Va parlar del compromís, de la missió, de per què apostar per la política local.

El següent punt fort va ser el luxe de tenir una actuació musical brillant del nostre gran amic Jordi Domingo, company de projecte, acompanyat dels magnífics Lucas i Míriam. El repertori i l'execució van ser excel·lents, hagués estat impossible triar millors temes: 'La mala reputación' (versió Paco Ibánez del gran Brassens), 'Que tinguem sort' del Llach, 'Para la libertad" del Serrat, 'Imagine' del John Lennon , i per rematar una versió adaptada del "Qualsevol nit pot sortir el sol" del galàctic Jaume Sisa.

Va ser un absolut honor i plaer compartir la presentació de l'acte amb la companya regidora i amiga Anna (Mármol), amb qui vam anar explicant la composició de la llista i convidant a l'escenari als 27 integrants de la candidatura.

Moment de reconeixement al compromís i les qualitats dels 15 companys i 12 companyes que la conformen.

És impensable imaginar un projecte solvent sense persones de la vàlua personal i professional dels companys i companyes que han fet aquest pas endavant, mostrant el seu compromís amb el poble.

Una part important d'ells i elles poden tenir l'oportunitat d'assumir la responsibilitat de ser a governs municipals i futurs. No hi ha major honor pels qui estimem el nostre territori, la nostra gent.

Des dels suplents, grans històrics estimats, passant per totes les incorporacions, gent jove, experimentada, gent plena de nova energia, i arribant als que ja hem format part dels equips de govern. 13 regidors i regidores, que amb un gest inequívocament generós i de confiança del nostre cap de llista, tornem a formar part de les places de sortida.


I arribava el moment del clímax final, el discurs de l'Ignasi, el nostre alcalde, l'alcalde de tots els castellarencs/ques, que va tocar les grans línies programàtiques i va mostrar que la seva vocació de servei al municipi es manté tant extremadament forta com el primer dia.

La campanya ha arrencat amb una dosi d'energia positiva espectacular, i aquestes dues properes setmanes serviran per seguir informant a la bona gent de Castellar de les propostes del projecte que té coluntat de continuar, i d'aprofundir la petja de progrés.

Un acte com el d'ahir, pensat i dissenyat per persones especials, amb l'esforç de molts companys i companyes, menció especial pel Pepe, la Pepa, el Dani, l'Aleix i tantes i tantes persones que ho han fet possible, fan que l'estima pel projecte sigui infinita, ni més ni menys que l'estima cap a les bones persones que conformen la nostra vila.