Biografia/CV

Sóc castellarenc de naixement, del 1978. He estudiat Psicologia i Psicopedagogia, especialitzant-me en Gestió de Centres Educatius. Així, des del 2001 he estat responsable de diferents projectes, centrats majoritàriament en la formació professionalitzadora i les TIC. 

Després de 9 anys i mig com a Director de l'Escola del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, l'Escola Antoni Algueró, Centre de Referència Nacional del sector gràfic, des de l'abril de 2016 hi estic en excedència.

Des del 2007 tinc el goig i la responsabilitat de ser regidor a l'Ajuntament de la meva vila. Fins el juny de 2015, Regidor de Promoció Econòmica i Innovació. Des de llavors, 1r Tinent d'alcalde, Regidor de Finances i Organització, Regidor de Comunicació, i Comissionat del Pla Estratègic Castellar 20/20.FORMACIÓ ACADÈMICA


2001. Llicenciat en Psicologia: Itinerari Social, Organitzacional i de l'Educació a la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
2001. Beca Erasmus: finalització de la Llicenciatura  a la Carl von Ossietzky Universität (Oldenburg, Alemanya)


2003 - 2004: Màster en Educació i Multimèdia (Direcció i Producció de Materials Educatius Multimèdia) a la Universitat Autònoma de Barcelona.


2004 - 2005: Màster en Formació de Formadors: metodologies i gestió de Projectes i Centres educatius. Expert europeu. Universitat Politècnica de Catalunya - Unitat de Formació de Formadors (UNIFF-UPC)


2006: Llicenciat en Psicopedagogia. Universitat Oberta de Catalunya.

2012: Postgrau en Estratègia i Competitivitat Regional. Universitat Politècnica de Catalunya. 
                
EXPERIÈNCIA PROFESIONAL


09/2006-03/2016 (inici d'excedència): Director de l'Escola de Formació Professional "Antoni Algueró" - Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya. Centre de Referència Nacional del Sector Gràfic. Coordinador de la Xarxa FP.Cat de la Comunicació Gràfica.


10/2003- 09/2006: Director-Cap d'Estudis de Programes de Formació i Treball de l'Ajuntament de Sabadell (Vapor Llonch-Promoció Econòmica de Sabadell) - Cases d'Oficis, Escoles Taller i Tallers d'Ocupació.


1/2003 - 10/2003: Investigador/Pedagòg del Centre d'Investigación de la UAB: 'Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica' (CRECIM)
             Professor Universitari Associat d' 'Informàtica Educativa' a la Fac. de Cc. de l'Educació (UAB)
             Coordinador del Projecte europeu IKUITSE (Integrating Knowledge for the Use of Informatic Tools in Science Education) al Dept.de Didàctica de las Cc.Exper. de la                            Fac. de Ciències de l'Educació. UAB
             Webmaster del Centre d'Investigació: http://antalya.uab.es/crecim/


2002: Disseny i producció de Projectes d'Entorns Multimèdia en col·laboració amb el Dept. Pedagogia Aplicada de la Fac. de Cc. de l'Educació. UAB. (Postgrau on-line Comunicació Audiovisual).


2001 - 2002  Docent d'Informàtica i Llengua Anglesa- Tutor Psicopedagòg al Centre de Formació Sylvan. Seguiment Escolar i desenvolupament de tutories de Tècniques d'Estudi aplicant les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'Educació.


2002 : Cap d'Estudis dels Cursos d'Estiu d'Informàtica, Llengua Anglesa i Seguiment Escolar al Centre de Formació Sylvan.


2000 -2001: Tutor en pràctiques de Psicologia de l'Educació (Orientació Psicopedagògica i Professional) a l'IES Leonardo da Vinci (Sant Cugat del Vallès) i IES Joan Oliver (Sabadell). 


2000-2001: Disseny i creació de pàgines web de contingut didàctic en col·laboració amb el LIPA (Laboratori d`Investigació de la Prosocialitat Aplicada) dirigit pel Dr.Robert Roche i Olivar. 


IDIOMES


-Català i castellà, llengües maternes. 
-Anglès, nivell alt parlat, escrit i traduït. Títol oficial de First Certificate 1997. Estades a Irlanda al Castleknock College (Dublin) i Anglaterra, al St.Lawrence College (Ramsgate, Kent)
- Alemany, nivel mitjà-alt parlat, escrit i traduït. Títol oficial de Mittelstuffe 2001 per la Carl von Ossietzky Universität (Oldenburg, AlemanYa)