dimecres, 17 de setembre del 2008

PQPI

Sempre he estat un defensor i promotor dels Programes de Formació i Treball per a joves per un motiu molt clar: creure la potencialitat de canvi en persones que el sistema ha etiquetat injustament de "fracassos escolars" és un repte pels professionals de l'àmbit de la psicopedagogia.

El 29 de Setembre a Castellar iniciem el Programa de Qualificació Professional Inicial, el que abans es coneixia com a Programa de Garantia Social.

Avui al vespre tot l'equip que el fem possible, els tècnics i polítics de les regidories d'Educació, Promoció Econòmica i Benestar Social, hem realitzat una sessió de presentació a les famílies dels alumnes que l'inicien.

Aquest és un compromís de l'equip de govern recollit al Pla d'Actuació Municipal, per tant, una altra aposta política que es cristalitza en un servei més a la ciutadania.

13 alumnes tindran l'opció de seguir-se formant com a professionals, però sobretot com a ciutadans, des del setembre al Juny. Un dels punts forts del programa és la Formació en Centres de Treball a la recta final de curs.

Resumint, els alumnes i les seves famílies tenen unes ganes immenses que aquest curs sigui un èxit.

La seva il·lusió és la nostra.