dijous, 29 d’octubre del 2009

Ignasi 30.0


Tinc l'enorme sort de conèixer l'Ignasi des dels 3 o 4 anys.

A part de coincidir a El Casal, jo sóc un any més vell, també vam fer-ho a anglès a la FIAC.

Recordo un intensiu d'estiu que vam fer plegats amb el George i la Mage. Ens intercanviaven cintes (sí, allò que escoltavem abans dels CD's, MP3...). Recordo per exemple Ramones, Hendrix, Kortatu...

Vam anar veient-nos per l'Institut, inclús a la Universitat: ell a Filosofia i jo al costat, a Psicologia. Després jo vaig anar cap Alemanya i ell va estudiar al País Basc.

Portavem uns anys sense contacte fins que vam coincidir al Vapor Llonch fa uns 5 anys. Ell venia a cobrir un acte com a periodista de la SER, i jo dirigia allà l'Escola Taller. Des de llavors em vaig posar al dia de la seva tasca a l'Agrupació Socialista de Castellar, i la resta ja és conegut fins avui.

L'Ignasi sempre ha sigut un tio responsable, seriós, amable, proper i molt molt curiós. Això el fa ser autèntic i estic convençut que tota aquesta mescla de bonhomia i de capacitat extrema d'aprenentatge el fan ser una persona molt estimada i apreciada.

Avui fa 30 anys el paio, i evidentment s'ha passat tot el dia treballant, no sap fer-ho d'una altra manera.

Els 30 anys no suposaran cap canvi substancial en ell, de fet jo diria que fa ja molts anys que té les coses bones dels 30.

Cap a les 20:00 he passat a felicitar-lo a l'Ajuntament, ell allà a la capella reunit amb el Pepe, el Jordi, la Imma i companyia estudiant projectes.

Que per molts anys Ignasi!