dilluns, 8 de desembre del 2008

Qui matina fa farina

Ítem 1) Avui m'he llevat com sempre a les 5:45 per poder organitzar feina, abans que l'Arian decidís llevar-se a tres quarts tocats de nou. 

Ell és el primer d'agraïr que sigui festiu, acostumat a que entre setmana un servidor el llevi abans de les 7 per anar a l'Escola Bressol.

Aquest cap de setmana a part de jugar a tots els jocs imaginables amb un bala de 22 mesos, he pogut escoltar música, ràdio i llegir més del normal. (això porta a l'ítem 2)

Ítem 2) A nivell polític-informatiu les paraules del diputat d'ERC, Sr. Joan Tardà, han aixecat la polseguera previsible.

No seré jo qui critiqui l'ús d'expressions populars de la Guerra de Successió, però poc que se m'acudiria pensar ni dir públicament "mori el Borbó", tot i que em declaro obertament i manifesta contrari a la Monarquia.

Ítem 3) Aquesta tarda hem tingut trobada de treball amb l'Oscar i la Mercè. L'Oscar marxa dimecres cap a Madrid amb l'Alcalde, l'Ignasi Giménez, i el regidor de projectes estratègics, el Pepe González, per conèixer de primera mà les característiques i condicions de concurrència per una subvenció en la que hi estem implicades moltes regidories.

Hem aprofitat per preparar els parlaments de la Jornada d'Inserció Laboral per a persones amb discapacitat que celebrem aquest dimecres. Tant pel col·lectiu pel qui va dirigit, com les persones que hi intervindran, i tots els tècnics i tècniques que hi estan col·laborant, desitgem que sigui un èxit d'assistència.