divendres, 25 de setembre del 2009

ICV-Castellar. Autorretrat.


Llegeixo encuriosit a L'Actual l'opinió de la Sra. Eva Clariana sobre el funcionament del "Viver d'Empreses" dins el Centre de Serveis.

A part d'un estil agre, que pot ser inclús "passable" dins del joc polític (no ens passem d'ingenus), l'esmentada senyora, espero que per desconeixement, no s'ha dirigit ni una ocasió al responsable polític del servei, jo mateix. Aprofitant per carregar gratuïtament contra el nostre Alcalde.

- Tema WI-FI: Veient que ha obviat les formalitats més elementals de la Política, o de l'educació, podria preguntar directament a una persona molt molt propera de la seva família (tan propera com per compartir els dos cognoms), quin és l'estat del WI-FI al Centre de Serveis. I encara més coses, com és la reprografia compartida.

Em resulta molt graciós, que aquests familiars tan directes (i permeteu-me elevar a pública una conversa dins un Local al Centre de Serveis ahir mateix, si no que se'm desmenteixi), felicitéssin la tasca de l'Alcalde i la meva pròpia a l'hora de tractar un tema d'interès comú.

-Tema Viver d'Empreses: pot dirigir-se directament a una altra familiar molt directa per veure quin és el tracte que reben les empreses del Centre de Serveis. Qualsevol queixa en aquest sentit, si us plau, denunci'l sense cap contemplació.

- Tema TIC: doni'ns, si li plau, el marge de finalitzar les obres del Centre de Coneixement per observar que, Castellar serà un referent dins el territori en la matèria. Li dono la paraula, es tracta d'una feina molt ben feta on s'hi ha invertit moltíssim temps i esforç per part de molts tècnics/ques i polítics/ques de la casa.

Resto a la seva disposició pel que calgui pel bé de la ciutadania.