dissabte, 28 de novembre del 2009

Visita Institucional del Centre Metal·lúrgic


Font: www.castellarvalles.cat

L’Ajuntament col·labora amb aquesta associació des de fa més d’una dècada

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Creus, van mantenir ahir al matí una reunió amb la nova presidenta del Centre Metal·lúrgic, Sofia Gabarró, i amb el director general de la patronal del metall, Gabriel Torras.

La trobada va servir perquè el Centre Metal·lúrgic presentés les línies de la nova junta a l’alcalde i el regidor, així com també per analitzar la situació actual del sector i com s’està afrontant la difícil situació econòmica global. Des de fa més d’una dècada, l’Ajuntament col·labora amb el Centre Metal·lúrgic, especialment en accions relacionades amb la formació i la internacionalització de les empreses. Creus ha apuntat que “durant la trobada es va posar de manifest la voluntat d’ambdues parts de seguir col·laborant i oferint formació ocupacional i contínua per a professionals i empreses del sector metal·lúrgic”.

Castellar del Vallès compta actualment amb unes 200 empreses que formen part del Centre Metal·lúrgic, moltes d’elles tallers i petites empreses familiars. Amb aquest nombre, la vila és la segona població amb més empreses associades, després de Sabadell.