dilluns, 22 de març del 2010

Gas a fons

L'altre dia un molt bon amic m'advertia que havia baixat el ritme de publicació de posts...  i evidentment li vaig haver de donar la raó.

Afortunadament no és per manca de temes, ans al contrari, justament per això no he tingut massa temps per plasmar-los al bloc, tal com m'agrada.

El ritme frenètic, però, està tenint recompenses de les bones:

- Fa un parell de setmanes, l'Escola, ha estat acceptada a entrar al procés d'avaluació per ser centre de la Xarxa FP.cat (centres que integren els Cicles Formatius, la Formació Contínua i l'Ocupacional). Per cert, El Mirador en serà part activa.

- El Conseller Maragall i el Director general d'Ensenyaments Professionals ens van entregar les plaques que acrediten l'Escola com a centre del Programa Qualifica't.

- L'Escola, conjuntament amb el CIFO L'Hospitalet, ha esdevingut Centre de Referència Nacional del sector gràfic a tot l'Estat.

- Ahir vam acabar la participació al Saló de l'Ensenyament amb una molt bona afluència de públic.

- I aquest mateix matí ens hem reunit a Fira de Barcelona per dissenyar el proper Graphispag 2011, Saló de referència del nostre sector.

- El Servei d'Ocupació ens ha concedit 38 Plans d'Ocupació per oferir-los als nostres ciutadans i ciutadanes en tasques relacionades amb les TIC, les energies renovables i la Construcció. (4 vegades l'última adjudicació)

- El Mirador (pàg.15) està avançant amb empenta per iniciar l'activitat per tots els ciutadans i ciutadanes de Castellar aquesta primavera.

I demà, Jornada de formació empresarial "Màrqueting de guerrilla" al Centre de Serveis, i Jornada Tècnica per desenvolupar el Dispositiu Local d'Inserció, eina clau que marcarà els futur dels serveis relacionats amb l'inserció al nostre municipi/territori.

I 30 o 40 qüestions rellevants que ara mateix no m'hi caben, però que aniré desgranant als propers posts, amb la Setmana Santa per recuperar energia a la meva reserva espiritual.

I tornant de vacances, premi gros, el Benjamin Biolay al Palau, per completar un any de concert que fa uns anys hagués qualificat d'impensable (Paolo Conte, Leonard Cohen, Nacho Vegas... Quimi Portet...i no m'oblido dels Manel, Croma, Wadalupe...).