dilluns, 14 de febrer del 2011

L'Ignasi, candidat.

A la vida no n'acabes de treure massa més que conèixer persones entranyables, especials i poder interrelacionar amb elles de manera natural.

L'Ignasi és d'aquestes persones que valen la pena, i afortunadament és una sensació que no m'ha sobrevingut ara després d'haver estat 4 anys col·laborant al projecte comú per Castellar que encapçala, sinó que ve de lluny.

El dissabte, a l'Assemblea de l'Agrupació socialista castellarenca, va ser proclamat formalment candidat a l'Alcaldia del nostre poble. I ho és perquè és el nostre referent, la persona que lluita sense defallir, aquell que s'interessa per qualsevol detall que t'ocupa o que et preocupa.

L'Ignasi ha sigut sempre així: al seu bon cor l'ha seguit sempre un cap clar, i ha sabut transmetre-ho a la gent que el va coneixent i que li fa confiança.

Dissabte va tenir un record preminent per dues persones especials que ens han deixat orfes els maleïts darrers tres mesos, el Toni i el Patricio

Per gent com ells, projecció de tots els veïns i veïnes, val la pena implicar-se a la cosa pública.

No m'angoixen els resultats de les eleccions, només m'interessa la feina que es fa cada dia. I estic convençut que la del nostre Alcalde, la de l'Ignasi, és i seguirà sent essencial per la nostra vila.

Sempre endavant.